Lounaaksi tein villiyrttimunakkaan:
3 kananmunaa
3 rkl vettä
pari kourallista villiyrttejä (poimulehteä, vuohenputkea, horsmaa, voikukanlehteä)
juustoraastetta
Munakkaan kylkeen vielä naapurin kasvihuoneesta tomaatteja, niin lähiruokalounas on valmis.
Iltapalaksi paistoin kesän ensimmäiset nokkosletut
5 dl maitoa
2 kananmunaa
3 dl gluteenittomia lettujauhoja (Virtasalmen viljatuotteen)
0,5 tl suolaa
nokkosia oman maun mukaan
Ryöppäsin nokkoset ensin, mutta nuorille nokkosille se ei ole välttämätöntä. Samoin jos nokkoset kuivaa, niin ryöppääminen ei ole tarpeen ja kuivatusta nokkosjauheesta on kätevä talvellakin tehdä nokkoslettuja.
Emäntä
Näyttää ja kuullostaa hyvältä! 😊
VastaaPoista